Over Ons
Wojtek

Wij zijn een renovatiebedrijf. We zorgen voor een uitgebreide afwerking van appartementen, huizen, kantoren, maar ook voor renovatie en aanpassing van kamers zoals zolders en kelders.De werkzaamheden van ons bedrijf omvatten woongebouwen - zowel appartementen, eengezinswoningen, als utiliteitsinterieurs bedoeld voor winkels, kantoren, magazijnen en recreatiegebieden. Wij voeren opdrachten uit van particulieren, maar ook van bedrijven en andere instellingen.Wij zorgen voor een goed contact met de opdrachtgever en proberen iedereen het vertrouwen te geven van professioneel uitgevoerde dienstverlening.We behandelen elke bestelling afzonderlijk en proberen de deadlines te halen die in het contract met de klant staan.Naast bouw en afwerkingswerkzaamheden bieden wij hulp bij het schroeven en monteren van meubels en schoonmaak.

home-img3

Waarom is het waard om ons bedrijf te kiezen?

De belangrijkste prioriteit van het Nowak Renovatiebedrijf is het garanderen van klanttevredenheid en de hoogste kwaliteit van alle diensten.

We benaderen elke taak die ons wordt individueel toevertrouwd en stemmen het aanbod af op uw verwachtingen en behoeften.

Ook voor reparaties maken wij indicatief prijsopgaven in overeenstemming met de vraag van de klant. Na een inspectie ter  plaatse stellen we echter een specifieke offerte op voor alle werkzaamheden, die de basis vormt voor het afsluiten van een contract. U kunt er dus zeker van zijn dat de overeengekomen voorwaarden en de kosten van de werken niet veranderen.


Alle onze werkzaamheden worden betrouwbaar en met maximale inzet uitgevoerd. We bieden aan onze klanten de mogelijkheid om te profiteren van vele kortingen die we in onze vriendelijke winkels en bouwgroothandels hebben. We bieden ook adviesdiensten waarbij we altijd een oplossing aanbevelen die het beste past bij de behoeften van de belegger.

1+
Projecten
1+
Locaties
1+
Cliënten